Sunday, November 28, 2010

Last Sunday of the Month of November.



Cheers to all of us thieves!

1. If you could interview anyone on your blog (alive or dead) who would you chose and why?
Answer: I think it would be my sister "shydub" because i want to know whats in her mind every time she blog..:-) peace sistah!!!
2. What do you feel is your strength as a blogger?
Answer: Truth is i don't know..... huhuhuhu
3. Can you share a little bit about yourself that you have not already mentioned on your blog?
Answer: Hmmmmmm.... My name is Lieza Magdugo Requieron and I am EMO..:-(
4. If you were forced to change the name of your blog, what would you change it to? Why?
Answer: I am contented and happy with it...:-)
5. What do you think is the most fulfilling part of being a blogger?
Answer: Being paid, and Receive comments.:-)
6. What would you do with your last day if you found you had only one more day to live?
Answer: Spend it to my Family,My pets, friends and ???? :<(
7. You’ve been doing medical research for decades and have finally found a cure. What was it that you found a cure for and why did you choose this particular ailment?
Answer: For Cancer, Because for me its the Most deadliest ailment... so scary!!!!
8. What is your most guilty pleasure?
Answer: Chocolate Cake and Soft drink...:-)
9. Answer only one. What is your favorite book, movie or TV show?
Answer: WHEN LIFE FALLS APART by: Warren W. Wiersbe
10. What do you think is the very best smell in the world? The one smell that can take you back to a time and place of a very vivid memory in your past?
Answer: Huhuhuhuhu.......T_T

3 comments:

Lady Grinning Soul said...

Like your answers! Receiving comments is pretty cool.. hehe.. here you go.

LGS xx

I am Harriet said...

I'm with you- I don't know either.
Have a great day!
http://harrietandfriends.com/2010/11/how-much-do-you-plan-to-spend-this-holiday-season/

☆Mama Ko☆ said...

Cahroot, kwarta kwarta ug kwarta ang naa sa akong mind dats

 
(c) Copyright 2010 Sissy's Pastime | Layout Design by Chie Wilks