Sunday, December 5, 2010

Firts Sunday of December



Cheers to all of us thieves!

1. The latest book or movie that made you cry?
Ans: Its a Korean movie...The Title is Perfect Match.

2. The fictional character most like you?
Ans: Bella Of twilight Saga...lol :-)

3. The greatest album, ever?
Ans:I'm lost...!!! What type of album?? hehehhe...

4. Star Trek or Star Wars? Why?
Ans: I don't know... hehheh..

5. Your ideal brain food?
Ans:Mani..Search it for you to know it.. lol

6. Everyone is proud of a certain accomplishment, which one for you??
Ans: I finish my 4year course...yeahey!!!

7. You want to be remembered for ...?
Ans: Being Honest...

8. Let's talk about recording artists. Who do you find the most inspirational?
Ans: Britney Spears....:-)LOve the "toxic"

9. The creative masterpiece you wish bore your signature?
Ans: Mona Lisa????:-)

10. Your hidden talents . . .?
Ans: Sad to say. Its still hidden, still trying to discover it.

11. The best piece of advice you actually followed?
Ans: Try and try until you succeed, Don't loose hope.

12. The best thing you ever bought, stole, or borrowed?
Ans: I Bought underwear with my salary..

13. What is the most comfortable clothes that you wear?
Ans: T-shirt and jeans...

14. Your dinner guest at the Ritz would be?
Ans: Hmmmm....????

15. Time travel: where, when and why?
Ans: I want to travel to the past, Today, Because i want to Correct my mistakes.:-)

16. Stress management: hit man, spa vacation or Prozac?
Ans: Spa Vacation..Wohoooo

17. Essential to life: coffee, vodka, cigarettes, chocolate, or . . .?
Ans: Cookies and Ice CReam..:-)

18. Environment of choice: city or country, and where on the map?
Ans: Country....Australia to see the Kangaroo, Koala and eat eucalyptus leaves:-)

19. What do you want to say to the leader of your country?
Ans: Give me A JOB...HIgh Paying.. Please!!!!!

20. Last but certainly not least, what are you working on, now?
Ans: Finding a JOb... Pressured...errrrrr....

2 comments:

kat said...

unsa diay imo majo, major mistake nga gusto nimong i-correct Tsang the 2nd... hehehe

magiceye said...

hey macho you handsome hunk! good to cya

woof woof
from bozo
Pet Pride

 
(c) Copyright 2010 Sissy's Pastime | Layout Design by Chie Wilks