Cancer in medical term is "malignant neoplasm" is a class of diseases in which a cell, or a group of cells display uncontrolled growth, and its one of the causes of human deaths. Its an environmental disease due to life style and environmental factors and due to genetics. When we say environmental its about how we handle our self, the lifestyle that we have, and abusing our body with junk foods and vices. When we say genetics its the environmental factors cause the abnormalities of the genetic cells. This disease is not easily be cured and depends on what type and stages. the most known or the common type of cancer is the breast, prostate, lung and colon cancer. and now we have this another type of cancer the
mesothelioma
is a rare type type of cancer that develop in the membrane that lines the lungs, called the "Mesothelium" The causes of this is exposure and once asbestos is inhaled, it can affect several of the body organs, including the lining of the lungs, stomach, heart and testicles. This cancer occurs about four times frequently in men than women. The symptoms includes shortness of breath, chest pain, and the general symptoms is the wight loss. The diagnoses of the mesothelioma maybe suspected with chest X-ray and confirmed through biopsy and microscopic examination.
Tuesday, December 7, 2010
Monday, December 6, 2010
Christmas Parols
I Made this picture as an entry for the Blue monday meme, but i did not put to much information about this Christmas Decoration of the Provincial Capitol of Cagayan de Oro City
Anyways... Those Blue Parol that is hanging in the trees? are made by the provincial jail inmates of Cagayan de Oro City Provincial Jail. Every December they made parols and sell it so that they earn money and in a lowest price. The City Mayors gives the opportunity to the inmates so that their family will have a good feast this coming Christmas. Last night they Lighted this Parols its so nice, just by watching all those lighted parols you feel the spirit of Christmas even though we still experience the Financial crises. but i wasn't able to take pictures because i did not bring my Camera..
Anyways... Those Blue Parol that is hanging in the trees? are made by the provincial jail inmates of Cagayan de Oro City Provincial Jail. Every December they made parols and sell it so that they earn money and in a lowest price. The City Mayors gives the opportunity to the inmates so that their family will have a good feast this coming Christmas. Last night they Lighted this Parols its so nice, just by watching all those lighted parols you feel the spirit of Christmas even though we still experience the Financial crises. but i wasn't able to take pictures because i did not bring my Camera..
Sunday, December 5, 2010
Blue Monday...
This is My entry for this Blue Monday Hosted by Miss Smiling Sally..
Its the Christmas decoration of our Provincial Capitol of our City. Its so unique its like blue cocoons hanging in the trees.. Its better to look if its lighted. And introducing the Blue Jeepney.. Its the main transportation in the city. :-)
Have Happy Blue Monday Guys...:-) God Bless!!!


Its the Christmas decoration of our Provincial Capitol of our City. Its so unique its like blue cocoons hanging in the trees.. Its better to look if its lighted. And introducing the Blue Jeepney.. Its the main transportation in the city. :-)
Have Happy Blue Monday Guys...:-) God Bless!!!
Labels:
Blue Monday
Yellow Monday...
My entry for this Mellow Yellow Monday is this Cross stitch that my sister made when she was younger and Still single. :-)
Thank you for hosting MYM... God Bless!!!
Firts Sunday of December
Cheers to all of us thieves!
1. The latest book or movie that made you cry?
Ans: Its a Korean movie...The Title is Perfect Match.
2. The fictional character most like you?
Ans: Bella Of twilight Saga...lol :-)
3. The greatest album, ever?
Ans:I'm lost...!!! What type of album?? hehehhe...
4. Star Trek or Star Wars? Why?
Ans: I don't know... hehheh..
5. Your ideal brain food?
Ans:Mani..Search it for you to know it.. lol
6. Everyone is proud of a certain accomplishment, which one for you??
Ans: I finish my 4year course...yeahey!!!
7. You want to be remembered for ...?
Ans: Being Honest...
8. Let's talk about recording artists. Who do you find the most inspirational?
Ans: Britney Spears....:-)LOve the "toxic"
9. The creative masterpiece you wish bore your signature?
Ans: Mona Lisa????:-)
10. Your hidden talents . . .?
Ans: Sad to say. Its still hidden, still trying to discover it.
11. The best piece of advice you actually followed?
Ans: Try and try until you succeed, Don't loose hope.
12. The best thing you ever bought, stole, or borrowed?
Ans: I Bought underwear with my salary..
13. What is the most comfortable clothes that you wear?
Ans: T-shirt and jeans...
14. Your dinner guest at the Ritz would be?
Ans: Hmmmm....????
15. Time travel: where, when and why?
Ans: I want to travel to the past, Today, Because i want to Correct my mistakes.:-)
16. Stress management: hit man, spa vacation or Prozac?
Ans: Spa Vacation..Wohoooo
17. Essential to life: coffee, vodka, cigarettes, chocolate, or . . .?
Ans: Cookies and Ice CReam..:-)
18. Environment of choice: city or country, and where on the map?
Ans: Country....Australia to see the Kangaroo, Koala and eat eucalyptus leaves:-)
19. What do you want to say to the leader of your country?
Ans: Give me A JOB...HIgh Paying.. Please!!!!!
20. Last but certainly not least, what are you working on, now?
Ans: Finding a JOb... Pressured...errrrrr....
Labels:
Sundaystealing.
Camera Critters
Hello CC people... This is my Entry for this CC meme..
This is "Macho".. Its my friends pet.. I forgot what breed he is. But one thing is for sure.. This handsome guy is really a "Macho" He barks like he owns the planet earth but he is a good dog. Though i am not always visits hes master but When he sees me he wiggles his tail jump at me and trying to lick my face.. :-)
Labels:
Camera Critters
Friday, December 3, 2010
They are now BESTFRIENDS...
:-) Who would have thought that cat and dog can be Best friend, Me, myself didn't expect that they can be friends because Prince is such a spoiled dog, and we all know that its a nature that cat and dog didn't like each other.. But maybe there are exceptions.. Now this two cuties are playmates.. hehheeh





Subscribe to:
Posts (Atom)
